Voorbereidingen nieuwe seizoen

Allereerst willen we alle gasten van dit jaar hartelijk bedanken voor een prachtig seizoen, voor de fijne avonden die we gehad hebben, de mooie gesprekken en natuurlijk alle mooie reacties in ons gastenboek, reviews op Google maps en andere websites. Echt geweldig!

     

Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, het grootste project is het plaatsen van 2 nieuwe luxe safaritenten met heerlijke bedden, eenvoudige keuken met koelkast en een prachtig terras waar je heerlijk kan genieten van het mooie uitzicht.

  

Daarnaast hebben we een nieuw, prachtig pad aangelegd dwars door ons bos naast de camping wat eerder ontoegankelijk was maar waar je nu heerlijk een stukje kan wandelen en kan genieten van het bos. In het bos gaan we ook nog een nieuwe speelplek maken voor de kinderen met schommels, glijbaan en een klimtoren.

Dus genoeg redenen om snel te boeken en je plek te reserveren, wat we voor het hoogseizoen zeker aanraden want afgelopen seizoen hebben we bijna 6 weken vol gestaan. Tot 2024!!