De omgeving van rust en avontuur

In het in het Parc naturel régional de Millevaches en Limousin kun je uitgebreid wandelen, fietsen , varen en prachtige plaatsen bezoeken waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Frisse lucht, ongerepte natuur en een regio waar massa toerisme niet voorkomt. Het echte Frankrijk met alle geneugten die Frankrijk te bieden heeft ligt binnen handbereik vanaf onze camping. Je zit bij ons 5- 10 autominuten van de stad Aubusson en Felletin met leuke winkels en mooie kerken, goede bakkers, -slagerijen met streekprodukten , grote supermarkten maar ook noodzakelijkheden zoals ziekenhuis, tandarts ,dierenarts (wat je natuurlijk niet hoopt nodig te hebben op vakantie). Wandelen, fietsen, SUP-pen of kanoën kan al direct van af de camping. 

Pittoreske dorpen en steden

Binnen 10 autominuten bereik je Aubusson in het hart van de Creuse met museum, markten, leuke winkeltjes en meer….

Felletin met haar markt op vrijdagmorgen en het café aan de markt is een bezoek waard. De tijd is stil blijven staan, voel de adembenemende rust in dit lieflijke plaatsje met haar mooie oude gebouwen.

Binnen een straal van 40 kilometer vind je vele mooie plekken om te ontdekken. Het office du tourisme in Felletin of Aubusson heeft heel veel te bieden en helpt je graag aan informatie. Wij weten je ook wel wat te vertellen en met je mobiel trek je natuurlijk ook zo zelf je eigen plan.

Wandelen en fietsen in Parc de Millevaches en Limousin

Middels de gemarkeerde wandelroutes vertrek je zo vanaf de camping. Op ca 24 kilometer vind je het meer van Vassivière, het grootste meer in de regio met enorm veel mogelijkheden. De hoogvlakte van de Millevaches op 29 km is een prachtig gebied om te bezoeken. Maar eerlijk gezegd hoef je niet zo ver want het water , het bos, de stad , lekker eten en drinken ligt binnen handbereik op onze camping des Combes.