Camping met hond in Frankrijk

Naar de camping mét de hond en ín Frankrijk? Bij ons kan het! We houden van honden, dus ook jouw trouwe viervoeter is natuurlijk van harte welkom in onze familie. Bovendien hebben we ruimte genoeg, zowel om een stuk te gaan wandelen als om alle energie er eens even lekker uit te rennen.

We zijn een hechte familie waar alles kan en waar er dus van alles mag. Onze kleinschaligheid behouden we heel bewust, om het iedereen helemaal naar de zin te maken. Dat geldt voor jullie, voor de kinderen en natuurlijk voor de honden, om samen een onbezorgde en heerlijke vakantie in Frankrijk te komen vieren.

Even naar de markt zonder de hond? Wij passen op jouw hond.

Camping met hond in midden Frankrijk aan het meer

Onze twee Briards

Samen met de hond

Heb je het al eens geprobeerd zonder de hond(en), maar viel dat toch een beetje tegen? Of kun jij je gewoon niet voorstellen dat anderen de hond achterlaten en dan zelf van een vakantie gaan genieten? Wij ook niet!

Daarom ben je van harte welkom op onze camping, gewoon met de hond in Frankrijk. Stap samen in de auto en rijd in zo’n 850 kilometer naar dit stukje ongerepte natuur. Waarin we er met onze kleinschalige camping voor zorgen dat er plaats is voor iedereen, inclusief de hond als favoriete huisdier.

Ook minder validen kunnen bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Fijne verblijven op de camping

En ben je benieuwd hoe je er bij ons op de camping in Frankrijk met de hond voor zorgt dat er genoeg ruimte is voor iedereen? Je hebt daarvoor de keuze uit een aantal fijne verblijven:

 • Camperplaats
  Kom je met de camper? Zet ‘m neer en klap de tafel uit. Klaar ben je, met 6A-stroom op mooie plaatsen zijn de plekken geschikt voor jouw ideale vakantie.
 • Kampeerplaats voor een caravan
  Zowel de caravan, de voortent als een mooie luifel neerzetten? Kies onze kampeerplaatsen. Van ca 110/ 120 m en voorzien van stroom, met uitzicht op de Creuse en een watertappunt in de buurt.
 • Kampeerplaats voor een tent
  Liever overnachten in een tent? Geniet met uitzicht op diezelfde Creuse van een lekker knus plekje om samen de tent op te zetten.
 • Safaritent
  Of verblijf in onze luxe safaritenten. Standaard geschikt voor 4 personen en met een extra bed kan er zelfs een 5e blijven slapen. Jullie hebben prachtig uitzicht op de Creuse. De tenten zijn voorzien van een keukentje met koelkast, een gaskachel, beddengoed en linnengoed. De tent staat naast het watertappunt en is dicht bij het sanitair gebouw.

Fijne plekken voor camping met hond in Frankrijk

Stilleven, spiegelmeer

Camping met hond in Frankrijk: kom heerlijk tot rust

Naar de camping met de hond in Frankrijk? Wij maken het mogelijk. Dus reserveer je plaats en kom bij ons heerlijk tot rust. Vier een fijne vakantie, bij ons op de kleinschalige familiecamping waar ook jullie trouwe viervoeter natuurlijk van harte welkom is.

Vissen op camping des combes

Hou je ervan om het leven op de camping te combineren met vissen? Op camping des Combes is dit mogelijk! Des Combes is gelegen aan de Creuse, wat bekend staat om talrijke beken en beekjes met uitstekende waterkwaliteit. Het plateau de Millevaches heeft heldere bronbeken met beekforel. De beken gaan over in wat trager stromende rivieren waar onder andere baars, vlagzalm en kopvoorn te vinden is.

Waar Frankrijk natuurlijk ook om bekend staat zijn de meren. In de stuwmeren, ook wel barrages genoemd en de binnenmeren (etangs) kun je vissen op zeelt, spiegelkarper, baars, snoek en de blank- en rietvoorn. Liever vissen naar snoekbaars? Dan raden we aan de diepere stuwmeren te verkennen. De camping ligt aan het stuwmeer met een maximale diepte van ongeveer 21 meter. De Creuse mondt uit in dit meer en ook hier zijn uitstekende condities om te vissen. Vissen in dit stuwmeer is zowel overdag als s ‘nachts toegestaan met een vergunning die je bij ons tegen kostprijs kunt aanvragen.

Die zijn te vangen bij ons in het meer

Meteen boeken of vragen over onze camping met hond in Frankrijk? Bel ons op telefoonnummer:

Stuur ons een e-mail naar info@campingdescombes.com of ga naar onze boekingspagina voor meer informatie over boekingen: https://www.campingdescombes.com/boeken/. We horen graag van je!