Glamping in Midden Frankrijk

Lekker luxe verblijven tijdens glamping in Midden-Frankrijk? Het zal jullie nergens aan ontbreken, terwijl je verblijft in een stukje ongerepte natuur in dit prachtige land. Op onze kleinschalige familiecamping heerst een heerlijke rust en hoef je even nergens aan te denken. Laat je gedachten maar gaan, omdat je zeker weet dat dankzij glamping ondertussen alles goed geregeld is.

Verblijf bijvoorbeeld in een van onze safaritenten. Je hebt dan de beschikking over allerlei gemakken, terwijl je verblijft op een plek zoals je daar weleens van droomt. Je kijkt uit over de Creuse, zit midden in het groen en trekt zo het typische Franse binnenland in.

Z0omerboom, je voelt de zon

Lekker luxe en met alle gemakken

Heb je zelf een luxe camper, kom je met de caravan of wil je een verblijf boeken in onze safaritenten? Hoe je ook zoekt naar glamping in Midden-Frankrijk, wij zorgen ervoor dat je de volledige vrijheid ervaart.

Onze safaritenten zijn uitgerust met een keukentje en een koelkast, net als een gaskachel. Bovendien hebben we het beddengoed en linnengoed alvast voor je klaargelegd, waardoor je ook daar geen rekening mee hoeft te houden.

Zo maken we het lekker luxe. Dus wil je wel graag naar Midden-Frankrijk en vind je het leuk op de camping, maar heb je wel behoefte aan een beetje comfort? Dan is glamping op onze kleinschalige familiecamping een uitstekende keuze.

BBQ-, pizza-avond en meer

Bovendien organiseren we allerlei leuke avonden en andere activiteiten. Je bent van harte welkom, al ben je natuurlijk nooit verplicht tot wat dan ook. Dus heb je zin in een BBQ-avond of een pizza-avond aan het meer? Of ga je liever een stuk wandelen, pak je de kano of huur je het fluisterbootje dat we voor je klaar hebben liggen? En daarna geniet je op ons grote (deels overdekte) terras met prachtig uitzicht van een drankje en een snack.

De kinderen kunnen in het opzetzwembadje spelen. Of als ze zin hebben in de speeltuin, op de trampoline of om een uurtje lekker met de konijntjes te gaan knuffelen. We organiseren knutseluurtjes en spelletjes voor de kinderen. Zelf heb je de mogelijkheid om een potje jeu de boules te spelen of de Tour de France te volgen op TV. Zo wordt het een heerlijk ontspannen vakantie, lekker in de natuur en toch met de luxe die je van thuis gewend bent.

Heerlijke spiezen, garnalen en meer...

Prachtig meer

Vissen in de Creuse

Wil je niet alleen genieten van het heerlijke leven op de camping maar ook eens je hengel uitgooien? De Creuse biedt hiervoor alle mogelijkheden door de verschillende typen wateren waarin je kunt vissen. Door het departement heen kun je vele beken en beekjes vinden waar de waterkwaliteit zeer goed is! Het Plateau de Millevaches beschikt over vele kraakheldere bronbeken met beekforel. Deze beken gaan over in wat trager stromende rivieren waar je kunt vissen op baars, vlagzalm en kopvoorn.

Wat in Frankrijk natuurlijk niet kan ontbreken zijn de meren. In de omgeving zijn meerdere stuwmeren (barrages) en binnenmeren (etangs) te vinden. Deze meren bevatten grote populaties zeelt, karper (spiegelkarper), baars, snoek en niet te vergeten de blank- en rietvoorn waar je (met vergunning) op kunt vissen.

Camping des Combes ligt aan een van deze stuwmeren waar de Creuse in uitmondt. Het is vanaf de oever van de camping mogelijk om direct jouw hengel uit te gooien. Dit mag zowel overdag als s ‘nachts, wel onder voorwaarde dat je een vergunning hebt. De vergunning is tegen kostprijs bij ons aan te vragen.

Glamping in Midden-Frankrijk: kom heerlijk tot rust

Zoek je naar glamping in Midden-Frankrijk? Wij helpen je even helemaal tot rust te komen, in een omgeving waar je alleen maar van kunt dromen. Op onze kleinschalige familiecamping zal het je aan niets ontbreken, terwijl je tegelijkertijd echt even helemaal weg bent van thuis.

Meteen boeken of vragen over glamping in Midden-Frankrijk? Bel ons op een van de telefoonnummers aan de rechterzijde.

Ook kunt u ons mailen naar info@campingdescombes.com of reserveren via https://www.campingdescombes.com/boeken/

We horen graag van je!